top of page

Toffe
Projecten

Ieder project dragen we met liefde en vertrouwen. Het is tenslotte jouw unieke vraag geweest. Wat we dan éxtra leuk vinden is het resultaat delen.

Inspireren kunnen we van elkaar tenslotte leren!

 

Check hier onze toffe projecten.

Hallooo Papendrecht

Dit ruime appartement vroeg om een lichte, open keuken waar je écht binnenkomt. Dat is gelukt! Deze greeploze, strakke keuken ademt rust, het marmeren werkblad toont luxe en het eiland maakt het geheel sfeervol.

 

De bladafzuiging, de wijnklimaatkast en de zwarte apparatuur maken er een stoer geheel van.

Keukennet | Dordrecht

Woonkeuken meets hotel chique

Wat een plaatje! Of zeg maar gerust plaat. De eigenaren van deze villa zijn inspirerende, hardwerkende ondernemers. Dan wil je in je keuken kunnen ontspannen en tot rust komen. De kleurstellingen en de gebruikte materialen leer, goud en keramiek zorgen voor een warm en sfeervol geheel.


Heb je trouwens die maatwerk servieskast voor Whiskey al gezien? Deze sfeervolle woonkeuken heeft het allemaal.

Keukennet | Dordrecht

Maatwerk woonconcept aan de Maas

Dit staaltje kunst is meer dan alleen een keuken. Dit gehele woonconcept hebben we samen met Esther Canisius mogen vormgeven. De keuken én kastenwand vormen in totaal een prachtig geheel van maar liefst 14 meter lengte.


De bijzondere kleuren, het kookeiland, de greeploze finesse, de unieke woonomgeving aan de Maas: het geheel is een absolute klapper.

Keukennet | Dordrecht

Shine bright like a diamond

Dit appartement in Sterrenburg vroeg om een échte eye-catcher waarbij er gebruikgemaakt kon worden van beperkte ruimte. Deze keuken, met toffe hoogglans fronten, natuursteen en prachtige
natuurlijke tinten, is groots in haar subtiliteit.


Het sfeervolle kookeiland creëert sfeer en luchtigheid in de ruimte en zorgt daarbij ook nog eens voor extra opbergruimte.

Keukennet | Dordrecht

De hoogte in!

Wat een toffe loft. Het was een feestje om hiervoor een keuken te ontwerpen. Hier zien we de handgemaakte keukenfronten van Klaas Keukens duidelijk de ruimte kleuren. ‘The art of nature’ krijgt hier letterlijk vorm.
 

Deze prachtige, natuurlijk woonkeuken maakt gebruik van bladafzuiging met afzuiging naar buiten. Het is groots, én hoog, genieten!

Keukennet | Dordrecht

Marineblauw in the picture

Wow. Een keuken waar je ‘U’ tegen zegt!

Wat een kleur, wat een materialen en wat een uitstraling.

 

Heb je het unieke roestblad goed gezien? En die dubbele spoelbak? I-de-aal! Dit historische pand vroeg om een geweldige keuken. Het is nog meer geworden dan dat!

Keukennet | Dordrecht

Black & white

Een strakke, design woonkeuken. En wat voor één!

 

De mat zwarte fronten gecombineerd met wit zorgen voor een clean uitstraling die voor zichzelf spreekt. De ingebouwde airconditioning is een absolute plus.
 

Minimalisme is hier the middle name en daarmee straalt het geheel rust uit. Je kop koffie drinken bij de gezellige zitruimte maakt je écht onderdeel van het geheel.

Keukennet | Dordrecht
bottom of page