Peter de Vos

Uit Dordrecht

1 maart 2019
Ook wij waarderen Keukennet met vijf sterren; zes als het kon!
Ruim twee jaar geleden stapten wij voor het eerst binnen bij Vincent en Simon op aanraden van mijn vader (een timmerman die ruim veertig jaar actief is geweest in Dordrecht en omstreken). Toen hadden we allerlei plannen en ideeen met de keuken, maar het kwam er nog niet van deze ook daadwerkelijk te verwezenlijken. Desalniettemin hielp Vincent ons op fantastische wijze door mee te denken en al onze ideeen te visualiseren.
Een aantal maanden geleden stapten we opnieuw binnen bij keukennet. De oude tekeningen werden opgehaald en volledig aangepast, want uiteraard waren onze wensen inmiddels volledig veranderd :). Geen probleem, tot in de kleinste details werd de keuken uitgetekend. Geen vraag of wijziging was te veel voor Vincent!
Voor we daadwerkelijk overgingen tot bestellen hebben Vincent en Simon nog zeer constructief meegedacht met de planning voor de verbouwing, zodat er ook in dat opzicht niks mis zou gaan.
En toen kwam de keuken een paar weken geleden daadwerkelijk binnen. Toch spannend, als je nooit eerder een keuken gekocht hebt en niet weet hoe deze geinstalleerd moet worden. Maar de monteur die Vincent en Simon hadden gestuurd wist het wel! Fred, bedankt! Wat een vakman, wat een oog voor detail en wat een hoogwaardige keuzes voor wat betreft installatie - alles zeer netjes uitgevoerd.
En tegelijkertijd was daar steeds een waakzame Simon die met veel enthousiasme vertrouwen schiep in de kwaliteit van de keuken, de installatie er van en aan het eind ook nog eens de nette afwerking voor zijn rekening nam door de muren van twee lagen transparante muurverf te voorzien die de muren afwasbaar maakt.

Ik heb het gevoel een keuken gekocht te hebben voor het leven! Maar maak jullie geen zorgen, Vincent en Simon. Wij verhuizen nog wel een keer en dan komen we weer bij jullie een keuken kopen! Dank voor alles!


Bernice Beukenkamp

Uit Bilthoven

19 mei 2019
Echt een aanrader, wat zijn wij blij met onze mooie keuken!
Vincent en Simon denken echt met je mee, omdat ze een mooie keuken willen plaatsen en een blije klant willen.
Of het nu een grote of kleine keuken is. Zowel het voortraject als het natraject echt heel prettig geholpen! Heel erg bedankt Vincent en Simon!!


Eddy Vermeulen

Uit Dordrecht

31 januari 2018
Keukennet is top! Heb vele keukenzaken gehad voor ik de geschikte had gevonden voor het bestellen van een keuken. Vincent en Simon zijn klantgericht en service staat hoog. Zij bieden keukens aan tegen een vaste prijs. Als je niet van onderhandelen houdt of je bent er niet goed in dan moet je zeker hier zijn. Daarnaast zijn zij leverancier van het Duitse keukenmerk KH SYSTEM MÖBEL. De meeste zal het niet zoveel zeggen. Maar de kwaliteit en afwerking is top. Ze werken oa met dikke achterwanden, dit komt ten goede van de stevigheid. Bij Keukennet is er veel mogelijk. Zo hebben wij onze eigen keukenapparatuur besteld en plaatsen wij de keuken zelf. Maar zij hebben ook de expertise voor het plaatsen van een keuken in huis. Er was een onderdeel niet geleverd en later in een verkeerde maat. De heren van Keukennet doen niet moeilijk en bestellen direct een nieuwe. Wil je niet bedrogen thuiskomen, geen zin in onderhandelen en genieten van SERVICE dan moet je bij Keukennet zijn.


SK90

Uit Dordrecht

juli 2017
Ze zijn echt een super team dat goed met je meedenkt ! De prijzen zijn eerlijk en transparant, hun prioriteit ligt bij een mooie keuken dan gladde praatjes, zoals het hoort :) we zijn heel wat keukenzaken geweest, maar dit is toch echt een aanrader !


Joanne Woerlee de Visser

Uit Dordrecht

september 2017
Wat hebben wij een prachtige keuken dankzij deze mannen! Ze denken zo goed mee en gaan voor 100% klanttevredenheid. Een echte aanrader voor iedereen die een mooie en kwalitatief uitstekende keuken wenst!


Vincent Bax

Uit Dordrecht

januari 2017
Afgelopen zomer hebben de mannen ons aan een geweldige keuken geholpen. Fijn dat de prijzen vast staan, denken zeer goed mee en blijven tijdens het proces zeer betrokken, ook wanneer het even niet loopt zoals gepland. Vincent kwam met de oplossing voor onze schuine wand uitdaging. Al met al zeer tevreden en aan te bevelen!! Zie de foto's op facebook (de grijze keuken met het terrazzo blad en zwarte kachel).


Tony Veldhuizen Noomen

Uit Stolwijk

oktober 2016
Ook wij hebben goede ervaringen met de mannen. Ze denken met je mee en komen gewoon even meekijken en meedenken als er iets niet lukt. Helemaal toppie geregeld. Een bezoek aan de winkel is zeker de moeite waard en thuis komen ze ook op verzoek een offerte maken. Eindconclusie : gewoon doen!!!!!


Jose Muller

Uit Dordrecht

February 2016
Alles top! Kwaliteit, service, aandacht, adviezen, communicatie...met als eindresultaat een super mooie keuken met alles erop en eraan! Vincent en Simon BEDANKT!! Een echte aanrader.


Ron de Jong

Uit Zwaag

Mei 2016
Wij zijn zeer tevreden over Keukennet. We zijn onwijs goed en gezellig ontvangen in de winkel in Dordrecht bij Simon en Vincent. Ze hebben een keuken op maat gemaakt en aan al onze wensen voldaan. We raden het iedereen aan om een afspraak te maken met de jongens van Keukennet en laat je verrassen. Groetjes van Ron en Astrid uit Zwaag.


Eva Donkers

Uit Vlaardingen

Juli 2015
Wij zijn enorm blij met de keuken van Keukennet. Zijn er fijn, eerlijk en open behandeld. Je weet meteen waar je aan toe bent. Jongens denken goed mee. Ook nadat keuken geplaatst is, nog steeds prima service. Een aanrader dus voor wie op zoek is naar een nieuwe keuken en de "standaard" keukenleveranciers zat zijn.


Jaco de Bruin

Uit Giessenburg

September 22, 2016
Keukennet heeft een topproduct geleverd. Alles compleet en op tijd en met de glimlach van simon. Aftersales en service ook dik in orde. Zeer goede ervaring en aanrader voor keuken liefhebbers!


Ferdi Schmidt

Uit Dordrecht

October 25, 2016
Keukennet. Keuken verkoop zo als het overal zou moeten. En wat een prachtproduct verbinden deze mannen hun naam aan. Afspraken worden na gekomen, de keuken werd geleverd en alles was er. Top.


Kim Hesselveld

May 11, 2015
Wij zijn echt super tevreden over keukennet. Goede service, geen vervelende onderhandelingen en een prachtige keuken!!! Bij keukennet weet je precies waar je aan toe bent.


Linda Barth

Uit Papendrecht

August 4, 2015
Super mooie keuken en transparante en eerlijke prijs. Geen gladde praatjes met "alleen vandaag gratis dit of gratis dat". Gewoon goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Super service!!!!


Richard Welgraven

Uit Barneveld

December 24, 2014
supermooie keukens voor een geweldig lage prijs,vakkundig personeel,geweldige service,hier is de klant nog koning,een aanrader dus


Monica Bakker

Uit Barneveld

December 30, 2014
mijn keuken komt er vandaan en dan zie je kwaliteit,geweldige service en superlaag geprijsd


Laura Don

Uit Dordrecht

December 25, 2014
Prachtige zaak ! Lieve mensen


;